Γνωστή ηθοποιός σε σχέση με… ζιγκολό!Γνωστή ηθοποιός σε σχέση με… ζιγκολό!

Σούσουρο μεγάλο επικρατεί στο Hollywood καθώς η Λία Μισέλ φέρεται να έχει δεσμό με… 29χρονο ζιγκολό, έναν περίπου χρόνο μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Kόρι Μοντέιθ, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

Η 27χρονη ηθοποιός, που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά «Glee», λέγεται πως ζει τον έρωτα στο πλευρό του Μάθιου Πάετζ, ενός σέξι νεαρού που έκανε… συντροφιά σε μοναχικές κυρίες, με τοψευδώνυμο Κρίστιαν.

Μέσα από γνωστή στην Αμερική ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενες μπορούσαν να «κλείσουν» τον γοητευτικό γαλανομάτη («σύμβουλο ραντεβού και μασέρ» όπως αναφερόταν) έναντι 260 ευρώ για μία ώρα, ενώ η τιμή για ένα Σαββατοκύριακο ήταν 4.000 ευρώ και για μία εβδομάδα 125.000 ευρώ!

Λία και Μάθιου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip της νεαρής σταρ, «On My Way» και από τον Απρίλιο που μας πέρασε, το σέξι αγόρι σταμάτησε να εργάζεται ως ζιγκολό, εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα, αλλά και φαίνεται πως έγινε το αμόρε της ηθοποιού.

Στα social media ο Μάθιου δηλώνει «σύμβουλος ραντεβού», ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο, με φωτογραφήσεις για γνωστούς οίκους μόδας. 

RSS

RSS